IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли с поредна доза чувство за хумор, този път – за бременността

6 януари 2023 10 40

Актрисата и Райън Рейнолдс очакват четвъртото си дете

Снимка: БГНЕС

Едно е ясно – чувството за хумор на Блейк Лайвли не спира да съпровожда всекидневието ѝ. През септември актрисата призна, че тя и съпругът ѝ Райън Рейнолдс очакват четвъртото си дете. Холивудската звезда реши да разкаже как протича бременността ѝ. И както винаги показа отлично чувство за хумор и самоирония.

Блейк публикува няколко снимки с известния фитнес треньор Дон Саладино. Една от снимките показва актрисата преди бременността, а втората – с видимо заоблен корем.

„Правя тренировъчната програма на (Дон Саладино) от няколко месеца. Изглежда, че нещо не работи“, пошегува се тя в надписа, поставяйки белег върху сметката на съпруга си на корема си.

Блейк и Рейнолдс са вече родители на 7-годишната Джеймс, 5-годишната Инес и 2-годишната Бети. Звездата от двете части на „Женско братство“, „Диваци“ и „Вечната Аделайн“ е с Райън Рейнолдс от 2012 г.

Лайвли и Рейнолдс често се шегуват помежду си в социалните мрежи. За Коледа те публикуваха снимка, на която актрисата е с коледен халат и наедряло коремче. В коментарите тя казва, че Рейнолдс е изрязал най-специалното в кадъра, а именно блестящите ѝ обувки. В отговор Райън сподели отново снимката в историите си в Instagram, но този път и те бяха включени във фотоса.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари